Boekjesetiketten

De boekjesetiketten van Techlabels zijn zeer geschikt als u meer informatie kwijt wilt op uw etiket, maar niet meer ruimte wilt innemen. Wij creëren voor u een boekjesetiket waar u tot 48 pagina's aan informatie in kwijt kunt. De boekjesetiketten worden full colour bedrukt en zijn automatisch verwerkbaar in elke moderne assemblagelijn.

Gebruiksvriendelijke oplossing
De boekjesetiketten van Techlabels zijn bijvoorbeeld geschikt voor farmaceutische producten, waarbij de medische bijsluiter belangrijk is om te lezen. Het boekjesetiket is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing om de informatie direct beschikbaar te maken voor de gebruiker. Daarnaast kunnen de boekjesetiketten ook prima ingezet worden voor promotionele middelen; u heeft extra ruimte om uw boodschap over te dragen, zonder dat het de uitstraling van het product teniet doet.

Scherpe prijs
Techlabels maakt boekjesetiketten op maat, toegespitst op uw wensen en uw product of toepassing. Daarnaast kunt u ook voor standaard boekjesetiketten bij ons terecht, wij garanderen u altijd een scherpe prijs. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel dan met +31 23 5357517 of vraag de gratis samplebox met monsters aan.

 

Techlabels etiketten & labels:
Anti fraude label - Veiligheidsetiketten - Transparante adresetiketten - Securityetiketten - Meerlaagse etiketten - Hoogwaardige etiketten - Etiketoplossing - Dominglabel