Hoogwaardige etiketten

Techlabels produceert en verkoopt kwalitatief hoogwaardige etiketten voor ieder doeleinde. Binnen Reklam Speciaaldruk zijn wij specialist in het beantwoorden van de meest complexe vraagstukken omtrent hoogwaardige etiketten en het gebruik daarvan. Welke functionaliteiten en eisen u ook stelt aan een etiket; wij verzorgen het voor u!

Assortiment
De specialisten van Techlabels vertellen u graag meer over de kwalitatief hoogwaardige etiketten die zij maken. Een greep uit het assortiment:
• hoogtemperatuur materiaal;
• duolabels;
• boekjesetiketten;
• securityetiketten en anti-fraude etiketten;
• materiaal met een lange levensduur.

Wij weten als geen ander dat in sommige gevallen een 'normaal' etiket niet volstaat. Wij gaan dan ook graag de uitdaging aan om voor u een etiket op maat te ontwikkelen, afgestemd op uw product of toepassing.

Meer informatie
Bent u op zoek naar een leverancier van kwalitatief hoogwaardige etiketten? Zoek niet langer verder, maar kom een kijkje nemen bij Techlabels! Voor meer informatie kunt u bellen met +31 23 5357517 of een e-mail sturen naar mail@techlabels.com.

 

Techlabels etiketten & labels:
Hoogwaardig etiket - Etiketmateriaal innovaties - Diepvriesetiketten - Watervaste etiketten - Ultra destructable etiketten - Thermische etiketten op rol - Roletiketten - Meerlaags etiket