Watervaste etiketten

Watervaste etiketten bestelt u bij dé leverancier van etiketten en labels: Techlabels.com. Maak kennis met ons aanbod en onze expertise. Profiteer van een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en bestel uw producten vandaag nog.

Watervaste etiketten: voor elke situatie de beste oplossing
Watervaste etiketten behouden hun kleefkracht en zijn watervast. Hiermee zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Weet u niet zeker welke etiketten het best op uw situatie van toepassing zijn? Vraag onze medewerkers om hulp. Ze voorzien u graag van advies op maat. Bovendien zijn wij het vertrouwde adres voor innovatieve materiaalcombinaties. Hiermee garanderen wij dat u bij ons altijd vindt wat u zoekt.

Meer informatie en contact
Neem voor meer informatie over watervaste etiketten gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord via telefoonnummer +31 23 5357517. Bovendien zijn wij ook bereikbaar per mail. Laat een bericht voor ons achter door ons contactformulier in te vullen dan beantwoorden wij uw bericht zo spoedig mogelijk.

 

Techlabels etiketten & labels:
Voidetiketten - Ultra destructable etiket - Thermische etiketten op rol - Roletiketten - Lexaandisplays - Hoogtemperatuur materiaal - Duolabel - Booklets