Booklets

Meer informatie in uw etiket? Techlabels maakt booklets op maat voor uw product! In de booklet kunt u maar liefst 48 extra pagina's aan informatie kwijt over uw product, toepassing of bedrijf. De booklets zijn bijzonder geschikt voor promotionele artikelen, maar bijvoorbeeld ook voor producten waar een uitgebreide bijsluiter bij hoort, zoals medicatie.

Automatisch te verwerken
Techlabels is bedenker en samensteller van vele soorten boekjesconstructies. Als u een product of toepassing heeft waarop uw structureel te weinig ruimte heeft om informatie over te brengen, bieden wij de uitkomst met de booklets. De booklets worden full colour bedrukt in kleuren die passen bij het product of uw huisstijl. Vervolgens zijn de booklets middels elke moderne assemblagelijn automatisch te verwerken op uw product.

Mogelijkheden
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om booklets op maat te laten maken voor een specifiek artikel? Neem dan vrijblijvend contact op met Techlabels voor meer informatie. U kunt bellen met +31 23 5357517 of een e-mail sturen naar mail@techlabels.com. Graag tot ziens!

 

Techlabels etiketten & labels:
Boekjesetiketten - Voedingsetiketten - Transparante adresetiketten - Speciale etiketmaterialen - Roletiket - Lexaandisplay - Hoogtemperatuur materiaal - Duolabel