Roletiket

Bij Techlabels kunt u terecht voor een roletiket voor bijvoorbeeld verzendetiketten, barcode-etiketten, productetiketten, palletetiketten en adresetiketten. Daarnaast maken wij ook boekjesetiketten, securityconstructies en hoogtemperatuurmaterialen waar u als klant van kan profiteren.

Producten
Behalve voor een roletiket kunt u bij Techlabels ook terecht voor:
• duolabels en boekjesetiketten: voor als u meer informatie kwijt wilt op uw product, maar dit niet op de verpakking kunt plaatsen;
• securityetiketten: om uw producten te beschermen tegen diefstal;
• hoogtemperatuurmaterialen: interessant voor klanten in de IT en aluminium sectoren;
• materiaal met een lange levensduur: materiaalconstructies die meer dan 7 jaar lichtecht of chemicaliënbestendig moeten zijn.

Roletiket
Heeft u een toepassing binnen uw productieproces met de behoefte aan een maatwerk etiketconstructie of oplossing, zoals een roletiket? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel met +31 23 5357517 of stuur een e-mail naar mail@techlabels.com. U kunt ook een samplebox aanvragen. Graag tot ziens bij Techlabels!

 

Techlabels etiketten & labels:
Meerlaagse etiketten - Hoogwaardige etiketten - Etiketoplossing - Dominglabel - Anti fraude label - Veiligheidsetiketten - Transparante adresetiketten - Securityetiketten