Duolabel

Een duolabel van Techlabels is een uitgebreide informatiedrager met veel verschillende mogelijkheden. Een duolabel is integraal onderdeel van het etiket zelf en bestaat uit twee of meer pagina's. In de productie van een duolabel kunt u kiezen uit verschillende materialen; van volledig kunststof met 3 bedrukte pagina's, tot zeer speciale materiaalconstructies bestaande uit 1 transparante en 1 witte laag.

Oplossingen
Van tijd tot tijd heeft u een product waar u meer informatie op kwijt wilt dan op de verpakking mogelijk is. In die gevallen heeft Techlabels twee oplossingen:
• het duolabel: meerpagina etiketten die onderdeel van zijn van het etiket zelf;
• de booklet: een boekje met extra informatie, dat wordt toegevoegd aan het etiket.

Beide oplossingen kunnen automatisch worden verwerkt op uw producten in vrijwel elke moderne assemblagelijn.

Vrijblijvend contact
Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn om een duolabel of een booklet aan te brengen op uw product of toepassing? Neem dan vrijblijvend contact op met Techlabels! Onze specialisten vertellen u graag alles over onze innovatieve producten. Bel met +31 23 5357517 om direct met iemand te spreken, of stuur een e-mail naar mail@techlabels.com.

 

Techlabels etiketten & labels:
Dominglabel - Anti fraude label - Voedingsetiketten - Transparante adresetiketten - Securityetiketten - Meerlaagse etiketten - Hoogwaardige etiketten - Hittebestendige stickers