Hoogtemperatuur materiaal

Techlabels levert hoogtemperatuur materiaal aan klanten in bijvoorbeeld de IT of aluminium sector. Wij adviseren u graag over het gebruik en de toepassingen van speciaal hoogtemperatuur materiaal dat wij gebruiken. Samenwerkingen met chipfabrikanten en speciale smelterijen in de aluminium wereld hebben geleid tot een speciaal pakket materialen waar u ook gebruik van kunt maken.

Producten
Bij Techlabels kunt u terecht voor:
• hoogtemperatuur materiaal;
• duolabels;
• boekjesetiketten;
• securityetiketten;
• materiaal met een lange levensduur.

Ook als u specifieke eisen en wensen heeft waar het materiaal aan moet voldoen, kunt u bij ons terecht. Wij gaan graag voor u op onderzoek uit en vinden het beste materiaal voor het product.

Betrouwbare leverancier
Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier voor hoogtemperatuur materiaal? Dan zit u bij Techlabels helemaal goed. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen met +31 23 5357517 of door een e-mail te sturen naar mail@techlabels.com. Wij helpen u graag!

 

Techlabels etiketten & labels:
Hittebestendige stickers - Dominglabel - Boekjesetiketten - Voedingsetiketten - Transparante adresetiketten - Securityetiketten - Meerlaagse etiketten - Lexaandisplay