Securityetiket

Met het securityetiket van Techlabels beschermt u uw producten tegen fraude en diefstal. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken, adviseren en produceren van etiketconstructies, van simpel tot zeer geavanceerd.

Fraudebestrijding
Fraudebestrijding door middel van een securityetiket is tegenwoordig onderdeel van het productieproces. Tijdens de productie wordt uw product of toepassing voorzien van echtheid en veiligheidskenmerken. Zo wordt de mogelijkheid tot fraude aanzienlijk teruggedrongen. Het securityetiket is door Techlabels op eigen initiatief geproduceerd en is uitsluitend via Techlabels verkrijgbaar.

Oplossing op maat
U kunt bij Techlabels terecht voor een securityetiket, duolabel, boekjesetiket, roletiket en veel meer andere soorten etiketten. Wij kunnen natuurlijk ook een oplossing op maat voor u verzorgen. Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Bel dan met +31 23 5357517 of stuur een e-mail naar mail@techlabels.com. Vraag een samplebox aan om diverse voorbeelden van de verschillende etiketten en labels die wij voor u kunnen maken.

 

Techlabels etiketten & labels:
Roletiketten - Lexaandisplays - Hoogtemperatuur materiaal - Etiketmateriaal innovaties - Booklets - Voidetiketten - Ultra destructable etiketten - Thermische etiketten op rol